Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pivní den 20.7.2013

6. 7. 2013

 

 

Krakonošův pivní den

 ČERNÝ DŮL , parkoviště pod skiareálem , 20.7.2013 od 14,00 hod.

     Začneme již tradičně soutěžema jak jinak než s pivní tématikou a to hod pivním sudem do dálky pro chlapy atˇ se ukážou, hod pípou na cíl pro ženy jak se umí trefit a dále běh dvojic s pivním sudem na čas , překážkový běh a jízda s půllitrem piva na čas, no a jako vyvrcholení soutěží vypití půllitru piva a opět na čas, vše samozřejmě vyhodnotíme a nejlepší z Vás budou odměněni atraktivními cenami. 

     Během celého dne a večera bude zajištěno občerstvení - 4 druhy piva Krakonoš a Svijanský máz a mnoho dalšího , k jídlu něco z nedalekých chlívků a kurníků prohnané přes udírnu nebo gril atd.

     Tuto akci zakončíme jak i v minulých ročnících večerní hudební produkcí. Na letošek jsme si pro Vás připravili rockový koncert členů skupiny      

 Blue Rocket  a jejich hosta

muzikálového zpěváka a herce Tondy Moravce, koncert postupně přejde v hudební show , jakou jsme v Černém Dole mohli vidět v podání frontmena skupiny Blue Rocket Máry a hosta Tondy pod názvem DHD (do hospody dobrý) v rest. U Pajerů.   

Pro info nějaké odkazy:                                           

www.bluerocket.cz/

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

 

   Blue Rocket

    Pod rozsvícenými reflektory berou každý večer svoje vesmírným prachem otřískané kytary, aby každému kdo chce poslouchat zahráli rockové české písničky, které už od prvních dní kapely píše zpěvák Mára. 

   Blue Rocket se hlásí k českým i světovým rockovým bardům, které poslouchali už jejich rodiče v divokých šedesátých a sedmdesátých letech. Přebírá od nich to nejlepší co nechali na svých černých dlouhohrajících deskách. A udržuje jejich odkaz hraním dalších písniček, od kterých chce jen jediné. Aby si ji je zpívali kamioňáci, zdravotní sestřičky, bankovní ředitelé nebo mladé učitelky. Jak na veselých mejdnanech, tak i v chvílích, kdy si chtějí ulevit od životních těžkostí.

 

             Josef PÁNEK

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pivní den 2013