Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pivní den 18.7.2015

30. 6. 2015

Krakonošův pivní den

 ČERNÝ DŮL , parkoviště pod skiareálem , 18.7.2015 od 14,00 hod.

     Začneme již tradičně soutěžema jak jinak než s pivní tématikou a to hod pivním sudem do dálky pro chlapy atˇ se ukážou, hod pípou na cíl pro ženy jak se umí trefit a dále běh dvojic s pivním sudem na čas , jízda zručnosti na starý plečce s půllitrem piva na čas, no a jako vyvrcholení soutěží vypití půllitru piva a opět na čas, vše samozřejmě vyhodnotíme a nejlepší z Vás budou odměněni atraktivními cenami. 

     Během celého dne a večera bude zajištěno občerstvení - 5 druhy piva Krakonoš a mnoho dalšího , k jídlu něco z nedalekých chlívků a kurníků prohnané přes udírnu nebo gril atd.

http://www.pivovar-krakonos.cz/index.htm

http://www.pivovar-krakonos.cz/historie.htm

     Tuto akci zakončíme jak i v minulých ročnících večerní hudební produkcí. Na letošek jsme si pro Vás připravili rockový koncert revivalové kapely z Jilemnice     

 ALIBI rock

 

Pro info odkaz a něco ze stránek kapely:           

http://www.alibirock.net/news.php

 

ALIBI rock - revivalová kapela z Jilemnice

Ahoj, zdravíme všechny fandy bigbítu.
Kapelu jsme založili v roce 1999 a po prvotních dohadech jsme jí dali jméno Alibi rock. Alibi se totiž vždycky hodí :-)  a  naším cílem od té doby je hrát rockovou klasiku.
Vlastní nápady sice byly, jeden pokus máme dokonce na Bandzone, ale rychle jsme pochopili, že lidi si chtějí "zabékat" to co znají a naše nápady je moc neberou, tak jsme se raději uchýlili k té pohodlnější cestě a začali dělat  revival.
V repertoáru máme legendy  světového rocku jako Kiss, AC/DC, Deep Purple, Twisted Sister, Black Sabbath, Alice Cooper, Bon Jovi, The Doors, Free,  Joan Jett, Jimmy Hendrix, Judas Priest, Nirvana, Rolling Stones, Sweet, Pink Floyd, Steppenwolf, Van Halen, UFO, Metallica, Iron Maiden, ZZ Top, Queen, Whitesnake a samozřejmě také hvězdy českého bigbítu jako Jiří Schellinger, Vláďa Mišík, Katapult, Hudba Praha, Framus 5, Blue Effect, Progres 2, Visací zámek, Turbo, Citron, Kabát, Olympic, Lucie, Aleš Brichta,Wanastowi Vjecy, Projektil, Krucipüsk a Škwor.
Všechny písně hrajeme živě a bez jakýchkoliv předpřipravených a dopouštěných samplů.

 

 

pivni-den-2015.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Pivní den 2013